گزارش تخصصی معلمان
دانلود گزارش تخصصی
گزارش تخصصی معلمان
نحوه نگارش یکگزارش تخصصی کامل
دانلود گزارش تخصصی
باور اکثر معلمان به خصوص دبیران محترم مقاطع متوسطه این است که حتما باید در رشته تحصیلی که در آن تدریس می کنند، مقاله ای تحت عنوان گزارش تخصصی ارائه شود. البته نفس این گفته درست است اما تهیه و نگارش چنین گزارش هایی بسیار زمان بر خواهد بود و از آنجا که هر ساله این گزارش ها باید تهیه شود دیگر موضوع ای جدیدی باقی نمی ماند تا در سال آتی به آن پرداخته شود.جدای از این مطلب بسیاری موضوعات در کلاس درس وجود دارد که بسیار شیرین تر و کاربردی تر از رفتارهای روتین آموزشی است که چه بسا در بالا بردن راندمان کاری تدریس شما عزیزان بسیار موثر تر واقع میگردد. پس خوب است با توجه نکته ای که عرض کردیم هوشیار باشید و گول تبلیغات و قیمت های آنچنانی را نخورید.
طبق بخشنامه ها و چارتی که طی سالیان اخیر برای گزارش های در نظر گرفته شده یک گزارش تخصصی کامل باید شامل چکیده، مقدمه، بیان مسئله، راهکار و پیشنهادات، نتیجه گیری و منابع باشد که ما در محتوای ارائه شده در سایت در اکثر قریب به اتفاق، این سرفصل ها را، آن هم در تعداد صفحات بسیار پایین ارائه کرده ایم.
حال برای راهنمایی و روشن شدن ذهن شما عزیزان به آنچه که در هریک از این سرفصل هایی که در بالا به آن اشاره شد، باید قرار داده شود تا علاوه بر رعایت چارت یک گزارش آن را از نظر محتوایی هم غنی کنیم، می پردازیم:
چکیده:
اولین گام نوشتن یک چکیده کامل است. در واقع اگر بخواهیم از لحاظ آکادمیک بگوییم باید چکیده در آخرین گام تحقیق نوشته شود. اما با تجربه ای که شما عزیزان به صورت عملی در کلاس درس طی سالیان بدست اورده اید می توانید به راحتی در همان ابتدا در چکیده خود هدف گزارش، راههای رسیدن به آن و پیشنهادات و نتیجه گیری خود را طی چند خط کوتاه بیان نمایید. ( گزارش تخصصی معلمان )
مقدمه:
در قسمت مقدمه مقداری از کارها و پیشینه های تجربی خود را به صورت کلی تر و بیانی بازتری از مطلبی که می خواهید در مورد آن مقاله ای ارائه دهید ذکر کنید و سوالاتی را مطرح کنید و در جملاتی کوتاه راه های رسیدن به جواب و تلاش عملی خود را به صورت کلی ذکر کنید.مقدمه کمی بیشتر از چکیده خواهد بود. ( گزارش تخصصی معلمان )
بیان مسئله:
در بیان مسئله باید این برداشت از تحقیق را به خواننده القاء کنید که مشکل چه بود و شما برای ان کار چه راهکارهایی ارائه داده اید و از این مورد چه سودی حاصل شده. یعنی به طور خلاصه فایده تحقیق شما چه بوده و از این یافته ها و گفته های شما دیگران چه بهره ای خواهند برد. ( گزارش تخصصی معلمان )
پیشنهادات:
در این قسمت شما می توانید برای اختصار ووعدم اطاله ی کلام با شماره گزاری تعدادی،از ۵ تا ۱۵ راهکار را به صورت تیتروار بیان کنید و استفاده از آن را به دیگر همکاران پیشنهاد دهید. حتی می توانید همین پیشنهادات را طی برگه ای جداگانه تحت عنوان پیشنهاد در کنار گزارش تخصصی به مسئولین ارائه دهید. ( گزارش تخصصی معلمان )
نتیجه گیری:
در این قسمت شما باید به یافته های تجربی و عملی خود اشاره کنید و در واقع فایده و بهره برداری از تحقیق خود را در این قسمت به خواننده نشان می دهید تا دیگران را ترغیب کنید تحقیقات و تجارب شما را بسط و گسترش دهند. ( گزارش تخصصی معلمان )
در پایان برای همه شما بزرگواران آرزوی توفیق روز افزون در پناه خداوند منان را خواستاریم و امیدواریم توانسته باشیم خدمت کوچکی به شما جهادگران عرصه ی علم و دانش نموده باشیم.
برای مشاهده اطلاعات جدیدتر می توانید با کانال تلگرام یا اینستاگرام سایت در ارتباط باشید.
با تشکر مدیریت سایت
گزارش تخصصی معلمان
گزارش تخصصی معلمان